Huissense stratenloop

Voor de 29e keer wordt op Koningsdag de Huissense Stratenloop gehouden. Traditioneel worden de vijf en tien kilometer gelopen (respectievelijk één of twee ronden van vijf km). Ook dit jaar is er een duoloop van tien km, waarbij door één vrouwelijke en één mannelijke deelnemer elk een ronde van vijf km wordt gelopen. De ronde begint vanaf de Markt in Huissen over de dijk richting Angeren via de Eversstraat, Polseweg en Bloemstraat weer richting het centrum.

Let op! Dit jaar is de starttijd gewijzigd! Er is een muzikale warming-up, die begint om 13.00 uur op de Markt in Huissen. De prestatieloop start om 13.30 uur op de Markt in het centrum van Huissen.

Inschrijven kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur (één uur vóór de aanvang de wedstrijd) in de protestantse kerk aan het Raadhuisplein 35. Het is tot en met 24 april ook mogelijk om vooraf in te schrijven via de website www.huissensestratenloop.nl. Betaling vindt plaats bij het afhalen van het startnummer voor de start.

Voor elke afstand zijn voor de nummers één, twee en drie (mannen en vrouwen) prijzen beschikbaar. Inschrijfkosten bedragen voor de vijf km 5,00 en voor de tien km en duoloop 6,00 euro.

Ook de jeugd van zes tot en met twaalf jaar kan weer één, twee of drie rondjes lopen rond de kerk in het centrum van de stad (630 mtr, 1.260 mtr en 1.900 mtr.).

Voor de eerste drie jongens en meisjes zijn prijzen beschikbaar en natuurlijk  is er voor iedereen een medaille. Tevens ontvangen alle deelnemers van de jeugdloop een tegoedbon voor een ijsje van ijssalon La Differenza aan de Langestraat 38 in Huissen. Let op! Ook voor de jeugdlopers zijn de starttijden gewijzigd!

De jeugdloop begint na binnenkomst van de volwassen lopers om 14.45 uur, 14.55 uur en 15.10 uur. Inschrijven kan tussen 11.00 en 14.15 uur. De kosten voor de jeugdloop bedragen 2,50 euro.

Meer  informatie is te verkrijgen via [email protected] of (026) 3274875, www.huissensestratenloop.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen