Stadsquiz Huissen

Primeur: Stadsquiz! – Honderden vragen en opdrachten – Vier uur tijd – Teams tot 20 personen – Goed doel

Rotary Arnhem Huissen levert een bijdrage aan het feest ‘Huissen 700!’ en organiseert een grootse Stadsquiz.

In Huissen gaat het al als een lopend vuurtje er komt een Huissense stadsquiz. Een nieuw, hopelijk jaarlijks terugkerend evenement. Het is een groots opgezette quiz. Die op een herfstvond vanuit huis, kantoor, clubhuis, kantine gespeeld kan worden. Je vormt een team van vrienden, familie, (nieuwe) buurtgenoten, leden van verenigingen of collega’s van een bedrijf of stichting.

We starten precies om 19.00 uur, iedereen mag er aan meedoen. Huissenaren van alle leeftijden, je hoeft niet persé in Huissen te wonen om mee te kunnen doen. Het is ook een mooie manier om meer over Huissen te weten te komen.

Het gaat over Huissen, en ook over andere manieren wordt je kennis en inzicht gevraagd zoals algemene vragen, sport, digi-taal, muziekvragen, breinbrekers er zijn ook –doe opdrachten zoek opdrachten in Huissen en creatieve opdrachten.

Alles mag om je antwoorden op de vragen/opdrachten te vinden, wat binnen wet- en regelgeving geoorloofd is. Computers, social media, internet, boeken, encyclopedie, oude kranten. De vragen en opdrachten zijn losbladig in een boek gebundeld, zodat je de vragen goed in het team kunt verdelen. Daarom adviseren we een team samen te stellen dat bestaat uit ongeveer tien personen (minder en meer mag ook) met verschillende interesses.

De antwoorden worden vanavond tussen 23 uur en 23.30 uur weer ingeleverd. In zaal de Buitenpoort. Waar onder het genot van drankje antwoorden kunnen worden uitgewisseld.

Op vrijdag 7 november wordt tijdens een feestavond in de Buitenpoort de uitslag bekend gemaakt. Wat zijn de prijzen dan? Op de eerst plaats de grote eer dat je een jaar lang het slimste team van Huissen mag noemen. En een mooie toepasselijke wisselprijs.

Wat kost het? Het inschrijfgeld is € 25,– dat geheel wordt bestemd voor een goed doel in de Huissense gemeenschap. Elk quiz team kan bij de inschrijving aangeven voor welk goede doel het inschrijfgeld moet worden besteed. Op de quiz avond kan elk team een stem uitbrengen op een van de drie genomineerde doelen.

Schrijf snel in! Maak snel een team voordat iemand anders er met jouw quizpartner vandoor gaat.

Meer informatie en inschrijven op www.stadsquizhuissen.

2

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen