Kermis in Angeren

ANGEREN – De najaarskermissen komen er weer aan. En Angeren bijt het spits af. De eerste vijf dagen van augustus is het in Angeren een en al kermisplezier op het kermisterrein aan de Zahnstraat en in de feesttent met de dansmuziek. In samenwerking met de gemeente heeft Herberg De Ploeg weer een pracht programma weten te realiseren. Met betaalbare entreeprijzen en op de dinsdag zelfs gratis entree!

Vrijdagavond 1 augustus

De kermis wordt ingeluid met de lokale groep Seven Days Music, die ook op de zondag optreedt. Zaterdagavond én maandagmiddag vanaf 14.30 uur is het podium in de feesttent voor het populaire orkest Summerland, dat er optreedt mét zangeres Marloez.

Zaterdag 2 augustus

De kermis begint vandaag pas officieel. De feesttent zal weer uitpuilen als traditioneel Summerland optreedt. Deze band is de vaste band op de Angerse kermis en zorgt voor een perfecte sfeer. De entree bedraagt deze avond slechts tien euro.

Zondag 3 augustus

Seven Days Music zal optreden in de feesttent, de entreeprijs is vijf euro.

Maandag 4 augustus

De feesttent is vanaf 14.30 uur geopend; dit is de dag waarop families en vrienden elkaar ontmoeten met de muziek van Summerland.

Dinsdag 5 augustus

Vandaag is het traditioneel de oldtimerdag met kofferbakruil- en -verkoopbeurs. Van 12.00 tot 18.00 uur zijn het terrein en de feesttent voor historische auto’s, tractoren, motoren, Solexjes en bromfietsen. En vanuit de kofferbak kan alles worden verkocht, wat met deze techniek te maken heeft. DJ Robert Pouwels verzorgt de muziek en treedt zelf op. De entree is gratis.

Herberg De Ploeg

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen