Uitreiking Cultuurprijs 2014

HUISSEN – Vandaag vindt de uitreiking plaats van de 32e Cultuurprijs van blaaskapel de Bevelander Muzikanten. Evenals vorig jaar is de plaats van handeling de Vierakkerstraat in het centrum van Huissen, ter hoogte van stadsmuseum Hof van Hessen.

Non-stop muziek 
Tussen 13.00 en 19.00 uur zijn er non-stop optredens van Lingewaardse muzikanten. Zo kunt u luisteren naar blaasorkest Torkest, singer-songwriter Hilde Vos, Lisa Smeinck en  Max Potkamp, Femke Kemkes, Eline Roelofs, Alain Bruyere, Peter Sluiter en uiteraard De Bevelander Muzikanten zelf.
Lekkernijen
Voor de inwendige mens zijn 5 ondernemers bereid gevonden om lekkere hapjes en drankjes te verzorgen. De ondernemers die deze lekkernijen voor u klaar maken zijn: Restaurant Bar Lekker,  Croissanterie v/h Meijer, Groentehandel Hermsen, Wijnsowieso en Café Het Moment die speciaal voor deze dag de brouwerij van Kasteelbier heeft ingeschakeld.
Al deze lekkernijen zijn via een bonnenkaart verkrijgbaar. De bonnenkaart is te koop bij de stand van de Bevelander Fan Club en kost 8 euro.
Cultuurprijs
De uitreiking van de cultuurprijs 2014 geschiedt, om 17.00 uur, door wethouder Theo Janssen met muzikale omlijsting van de cultuurwachters van Huissen bij uitstek, de Bevelanders. 
Zin om de cultuur te proeven en te beleven? Kom dan naar Huissen. U bent van harte welkom!

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen