Kinderdorp Bemmel

BEMMEL – In deze herfstvakantie wordt van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 oktober het kinderdorp in Bemmel georganiseerd. Het belooft dit jaar een extra feestelijke editie te worden. Kinderdorp Bemmel bestaat namelijk vijf jaar en vandaar het thema: Alle dagen feest!

In 2013 zijn wij als organisatie verrast met de aanleg van een fietspad over het evenemententerrein bij Sportpark Ressen. Vandaar dat wij dit jaar een keer willen ervaren hoe het is om op het Kinkelplein in het centrum van Bemmel het kinderdorp te organiseren, waarmee wel het grootste kampvuur komt te vervallen.

De voorinschrijving van vrijwilligers is inmiddels al van start gegaan, ouders die als vrijwilliger komen helpen kunnen zich zelf en hun deelnemende kinderen alvast inschrijven.

Inschrijven

Het officiële inschrijfmoment is op zaterdag 20 september tussen 15.30 en 17.00 uur in Café 61. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro per kind, wat met het inschrijfformulier samen ingeleverd dient te worden.

Vrijwilligersbijeenkomst

Op woensdagavond 8 oktober zal in de blokhut van scouting Bemmel (Sportlaan 1f) om 20.00 uur de vrijwilligersbijeenkomst plaatsvinden. Aanvullende informatie staat op www.kinderdorpbemmel.nl.

1

Bestuursleden

Het bestuur bestaat nu nog uit tien leden, maar drie daarvan hebben aangegeven te gaan stoppen na de komende editie. “Vandaar dat wij per direct op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Mocht je interesse hebben of meer informatie hierover willen krijgen, dan verzoeken we je contact op te nemen met voorzitter Patrick Zweers ([email protected]/ 06-23536068). Wij willen je als nieuw bestuurslid dan graag in de voorbereidingen van dit kinderdorp al mee laten draaien om zowel bekend te geraken met de rest van het bestuur als de voorbereidingen.”

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen