‘Noa-zommer’ concert Dick van Altena 

DOORNENBURG – Vandaag, 20 september, komt Dick van Altena opnieuw naar kasteel Doornenburg voor een sfeervol solo optreden in de prachtige ridderzaal. Voetbaljournalist én muziekkenner Johan Derksen besteedde een uur lang aandacht aan de Oosterhoutse singer-songwriter in een TV special op RTL7. 

Verder is Dick gevraagd voor de theaterreeks Willie’s Deure met o.a. de Drentse dialectrockband Mooi Wark. 

Daarnaast maakt hij deel uit van het zeer succesvolle en onderscheiden muziektheater-programma Back to the country dat t/m 2015 geprogrammeerd staat in de diverse zalen en schouwburgen en op festivals in binnen- én buitenland (van Duitsland tot zelfs de Faeröer Eilanden).

Maar in het unieke, semi-akoestische 2e ‘noa-zommer’ concert in Doornenburg gaat het om de man, zijn gitaar en zijn liedjes: Dick van Altena brengt niet alleen zijn mooiste dialectliedjes maar ook enkele juweeltjes van zijn splinternieuwe Nederlandstalige luisteralbum. Uiteraard zullen de country klassiekers ook niet ontbreken. 

Aanvang concert:  20.00 uur, kasteel open 19.30 uur.

Na afloop van het concert is er gelegenheid gezellig na te praten onder het genot van een drankje in de hal van het kasteel.

Entree in de voorverkoop € 9,-. 

Reserveren: I.v.m. de grote belangstelling aanmelden bij: 0481 – 422847/ 026 – 325568, daarna het bedrag overmaken op IBANnr  NL26 RABO 030.56.33.686 t.n.v. Stichting tot Behoud van den Doornenburg ovv ‘Noa-zommer concert’ en uw telefoonnummer /e-mailadres (Betaald is gereserveerd!).

Kasteel Doornenburg

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen