TOP cabaret: De Partizanen

BEMMEL – Na een warme (juli) en natte (augustus) zomermaand opent TOP vandaag, 27 september, het seizoen 2014/2015 droogkomisch. 

Deze avond is gereserveerd voor De Partizanen, kenners noemen het cabaret. De Partizanen noemen het een beweging, een beweging waar je bij kunt horen, en u als uitgekiende TOP- theaterbezoeker zegt straks: Ik was er bij! 

Merijn Scholten en Thomas Gast ontmoetten elkaar bij het stand-up comedy collectief Comedytrain. Zij wonnen in 2013 de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival, schreven voor Dit Was Het Nieuws en Spijkers  met Koppen en maakten de tragikomische documentaire Alles voor een Lach

Uit het juryrapport van het VARA Leids Cabaret Festival 2013:

‘De Partizanen zijn oorspronkelijk en authentiek en in hun verhaalopbouw volledig onvoorspelbaar. Het natuurlijke en zelfverzekerde van hun theateraanwezigheid straalt een groot spelgemak uit. De heren zijn sympathiek en brutaal. Hun humor is mentaal en droogkomisch en met groot gevoel voor taal belichten ze onze tijdsgeest.
Merijn Scholten en Thomas Gast hebben ons overrompeld met de souplesse waarmee ze de meest absurdistische teksten en sketches ten tonele voeren (…). Door de wonderlijke wendingen, de verwarring en afwisseling zaten we als jury op het puntje van onze stoel.’

Volgens het Algemeen Dagblad wordt 2014 het jaar van hun grote doorbraak.

Aanvang show : 20.30 uur

Foyer open : 20.00 uur

Kaarten à  € 14,00 bij Boekhandel Polman en Arends Optiek, of aan de kassa . 

Reserveren via www.topbemmel.nl

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen