Koopzondag in Huissen

HUISSEN – Of de kermis zelf ooit nog in het centrum van Huissen plaats zal vinden is koffiedik kijken. Maar de winkeliers doen er alles aan om de kermissfeer te laten leven. Deze  koopzondag, op 28 september, wordt zelfs opgeluisterd met een concert.

Al jaren tijd is er sprake van dat de kermisexploitanten net als enkele decennia geleden hun attracties op zouden stellen in de winkelstraten, op de Markt en/of het Raadhuisplein. Een wens van velen. Waar echter ook wat nadelen aan kleven. Desalniettemin heeft de kermis momenteel een goede plek achter de dijk, op het parkeerterrein bij de AH. En wie weet keren de cakewalk en de botsautootjes en zo nog eens terug in het centrum.

Tijdens de ‘Kermis Koopzondag’  zetten de ondernemers in winkelstraten hun beste beentje voor om de kermissfeer te laten leven. De etalages zien er piekfijn uit, binnen pronken de nieuwste collecties en staan de ondernemers en hun medewerkers vol goede zin klaar om advies te geven (bij uw aankoop).

De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Op de Markt zorgt de slagwerkgroep van het Huissense muziekgezelschap De Volharding voor een concert, als opmaat voor het Nederlands Kampioenschap waar zij aan mee zullen doen.  

Verder is het fijn mensen kijken op de terrassen van de cafés en restaurants. Ook biedt de horeca vertier, zo is er buiten bij De Buitenpoort de inmiddels traditionele en drukbezochte Deutsche Mittag. (bij slecht weer binnen). 

Kijken, kopen en kermis (vieren) is het devies dus voor Koopzondag Kermis!

Foto: Foto van Eimeren Huissen

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen