Natuuravontuur 

BEMMEL  – Hou je niet van stilzitten? Ben je niet bang voor een vieze broek? Hou je van een natuuravontuur? Kinderen yoga juf Manon Janssen en natuurgids Ben Cornelissen geven je in de herfstvakantie de kans om deel te nemen aan gezond bewegen in de natuur en er onderweg ook nog wat van op te steken.

Waterbeestjes uitbeelden in een speelse yogahouding en ze daarna vangen met een schepnet. Of op zoek gaan naar beversporen in de ruigte van het Ooibos en aan de waterkant op een matje of vuilniszak de dieren uitbeelden die we onderweg gezien of gehoord hebben.

Of op zoek gaan naar Romeins goud en andere bijzondere stenen en onderweg natuurspelletjes doen met veel beweging.

Verschillende data

Doe je mee? Kom dan op een van de namiddagen van maandag 20 oktober, dinsdag 21 oktober en donderdag 23 oktober naar de Veldschuur gelegen aan de Sportlaan 1M te Bemmel .

We verzamelen ons dan tussen 13.00 en 13.30 uur voor vertrek. Om 16.30 uur zijn we dan moe en voldaan weer terug. Sportieve ouders en grootouders mogen alleen mee als er minder dan 25 kinderen zijn. Want meer kunnen er niet mee.

Kosten

Kosten € 5,- voor een kind en € 10,- voor een volwassene.

Kledingadvies

Neem laarzen mee en doe-gymschoenen aan. Regenkleding en een vuilniszak in de rugzak!! Onderweg is er wat te eten en te drinken. Aanmelden bij Ben Cornelissen 06 44870449  [email protected].

Lingewaard Natuurlijk

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen