Muziekevent “100% in Concert”

BEMMEL – Er zijn mensen die er popelend naar uitzien: het tweejaarlijkse muziekevent van Muziekvereniging UDI en de dweilorkesten Alarmfase 3 en de Rotdweilers. De drie voorafgaande versies van dit spektakel lieten telkens een uitverkochte zaal genieten van een onverwachte variëteit aan blaasmuziek. Vandaag, 8 november, zal dit niet anders zijn!

De dirigenten Robert Koenders en Cees Coenen zullen met hun bijna 100 blazers wederom in allerlei combinaties voor het voetlicht treden, samen met de veelzijdige zangeres Elke Rouwmaat en haar compaan voor deze avond, de zanger Mike Pruyn. 

Alle muziekstukken zullen deze avond in het teken staan van het thema “Liefde”. Wie het over liefde heeft, denkt onvermijdelijk aan kinderen. Die zullen daarom deze avond niet ontbreken. Voor het eerst in de geschiedenis van de “100% in Concert”-reeks, zullen de kinderen van UDI’s Jeugdorkest actief gaan meespelen! Een beloning voor de geweldige ontwikkeling die het Jeugdorkest doormaakt en een illustratie van de kwaliteit van de eigen en ook nog gezellige muziekopleiding die UDI in eigen beheer aanbiedt.

Bekijk hier een gedeelte van 100% in concert 2008

De presentatie van de avond zal in handen zijn van het bekende duo Stan Aarntzen en Roland Verheugd, die dit op eigen cabarateske en zeker verrassende wijze zullen gaan doen.

Voor meer details bezoek de website
http://www.100procentinconcert.nl/index.html
 

“100% in Concert” speelt zich af in OBC “de Heister” in Bemmel. Aanvang is 20.00 uur en kaarten à €10,- zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Polman in Bemmel of de avond zelf aan de zaal.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen