Richard Doodkorte speelt bij TOP

BEMMEL – Zin in een  relaxte zondagmiddag met een originele componist? Voor zijn nieuwste project The Search reisde gitarist/ componist  Richard Doodkorte af naar London om in niets minder dan de Abbey Road Studios zijn cd af te ronden. Het resultaat is een prachtig werk met tien nieuwe composities.

Zijn muziek  richt zich op vernieuwende harmonische en melodische  structuren  zonder daarbij de traditionele jazz uit het oog te verliezen. Richard Doodkorte studeerde met eervolle vermelding voor zijn composities en geluid af aan het Hilversums conservatorium. Na zijn studie inspireerde hij velen met zijn werk als sessieleider, componist en bandcoach.
Hij trad op in bijna alle Nederlandse theaters  vaak samen met muzikanten als Bert Heerink, Jasperina de Jong en Coen Bais. Richards composities  kennen zowel nationale als internationale releases.
Aan The Search werkten mee: Wim de Vries (drums), Bart Tarenskeen (contrabas) en Martin Gort (percussie). De cd werd door de befaamde technicus Christian Wright in de Abbey Road Studios  gemasterd. Met complimenten van onder andere Larry Carlton op zak vertolkt Richard Doodkorte Quartet werk van deze cd en meer … 
Aanvang show om 14.30 uur, de foyer gaat om 14.00 uur open.
Kaarten à  € 10,00 bij Boekhandel Polman en Arends Optiek, of aan de kassa .
Reserveren via www.topbemmel.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen