Oordupkesfestival 

BEMMEL – Op 11 november werd het carnavalsseizoen in Café de Roskam door de carnavalsverenigingen, De Blauwe Pony ’81, de Geintrappers en De Piejassen, in het bijzijn van Prins Menno van de Roskam, Prins Robert d’n Bouwmeister van de Kraonige Zwaone en met medewerking van het dames dweilorkest De Dreugtrommels, officieel geopend.

Traditiegetrouw gaat De Blauwe Pony ’81 het seizoen van start met haar grenzeloos beroemde  Oordupkesfestival oftewel het ODF. Dit wordt vandaag, 29 november, gehouden en het belooft weer een spektakel van jewelste te worden. 

Dit ODF is tevens het laatste spektakel van het 33 jarig jubileumjaar van de Blauwe Pony. Een jubileumjaar waarop vol trots wordt teruggekeken.

De inschrijving is inmiddels gesloten en het deelnemersveld, overigens van zeer diverse pluimage, zal wederom unieke en amusante liedjes ten gehore brengen.

Ten strijde voor de Oordupkestrofee 2014

Naar verwachting zullen ze in De Roskam weer “met de benen buiten hangen” en met artiesten zoals  bijvoorbeeld; 1001 Toepers Nachten (winnaar Oordupkestrofee 2013) , de Frou-Frou-tjes, Piejassen, de Boerenfrollies en ga zo maar door, is men van een nieuw succes eigenlijk al verzekerd. 

Vanwege het verrassing effect zullen een paar optredens nog even “geheim” blijven.

De zaal en het café van de Roskam zullen wederom worden omgetoverd tot een weergaloos theater, waar de artiesten op het podium met warme gevoelens worden ontvangen, om vervolgens hun bijzonder fraaie klanken over de toeschouwers uit te kunnen strooien.

Wie gaat er door naar de Barrage tijdens de Pronkzitting van de Blauwe Pony op zaterdag 31 januari 2015? Voor wie kiest het publiek en kan met de Publieksprijs naar huis? En wie, o wie, is de Belofte ? Kom dat zien, kom dat zien en breng uw stem uit!

Vandaag ODF!

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Showcase en DJ Edwin laat u nog lang na de “strijd”  genieten.

Indien je dus een geslaagde feestavond wilt beleven, zet dan zaterdag 30 november nog even snel in je agenda. Aanvang van het ODF-festival is 19.49 uur, maar de zaal van De Roskam zal zaterdagavond vanaf 19.00 uur al open zijn.

Meer informatie kun je desgewenst nog verkrijgen via het secretariaat van BP ’81 ([email protected]).

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen