Humberto Tan of Matthijs van Nieuwkerk bij Betuwe Onderneemt Beter?

Foto: Betuwe Onderneemt Beter

Kick off Betuwe Onderneemt Beter!

In de Betuwe sta je samen sterk! Dat is het motto van Betuwe Onderneemt Beter 2017. Op maandag 13 maart vindt de kick off plaats van dit ondernemersevent. Ondernemers uit de regio Lingewaard en Overbetuwe zijn hierbij van harte welkom. De kick off start om 16.00 uur bij hoofdsponsor Rabobank Oost Betuwe aan de Industrieweg Oost 16 in Elst.

BOB 2017: In gesprek met je eigen tafelheer of -dame

Netwerken, verbinden, ontmoeten, zaken doen. Daar draait het om bij Betuwe Onderneemt Beter. Het ondernemersevent geeft hier elk jaar een vernieuwende invulling aan. Deze keer zijn er boeiende gesprekken met verrassende ‘tafelheren en -dames’. Geen Humberto Tan of Matthijs van Nieuwkerk, maar bekende gezichten uit de regio. Samen gaan ze in gesprek over ondernemen, visie en succes. Want door kennis en ervaring te delen, helpen ondernemers in de Betuwe elkaar verder. Na een diner wordt ’s avonds de Ondernemer van het Jaar gekozen.

Betuwe Onderneemt Beter 2017 vindt plaats op maandag 26 juni. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Het aantal deelnemersplaatsen is beperkt. Tijdens de kick off krijgen belangstellende ondernemers meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen