Pronkzitting C.V. De Blauwe Pony ’81 op zaterdag 31 januari

Foto: De Blauwe Pony

BEMMEL – Het programma ziet er weer erg veelbelovend uit en de Roskam kan zich opmaken voor een geweldige avond vol met optredens van diverse pluimage. Dit jaar pronkt de Blauwe Pony onder het motto: “Hu’j mar, hier mo’j zien !” De aftrap van het carnavalseizoen heeft met een spetterend Oordupkesfestival de trend gezet. De pronkzitting zal de volgende spreekwoordelijke horde voor de pony zal zijn.

Traditiegetrouw zal er weer worden gestreden om de unieke en fel begeerde Oordupkestrofee. De drie finalisten van het Oordupkesfestival zullen in een barrage gaan uitmaken wie de ‘cup met de grote oren’ in de lucht mag houden. De “strijd” zal deze editie tussen de  “Blij dat ik Glij Toepers”, “Menno J en de Pins” en de “Frou-Frou-tjes” gaan.

Optreden menno j en de pins

Vanzelfsprekend zal de haverkist weer worden beklommen door “bekende” en “minder bekende” buutreedners, er zal worden gezorgd voor hilariteit door muzikale acts en uiteraard kan er worden genoten van dans en muziek.

Komt er een nieuwe Opperstalmeester ?

Wilt u naast een fantastische avond ook antwoord op deze vraag, kom dan naar de pronkzitting van C.V.  De Blauwe Pony ’81 op zaterdag 31 januari. De zaal van de Roskam is open vanaf 19.30 uur.

Het officiële programma begint om 20.11 uur.

De muzikale omlijsting en de afsluiting van de avond tot in de late uurtjes wordt verzorgd door Erik Adams.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen