Aanmelden voor cursus Muziek Maak Je Zelf

Foto: Cor Neijenhuis

HUISSEN – Woensdag 25 februari is de cursus Muziek Maak Je Zelf bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen succesvol afgesloten door 12 leerlingen. Ze hebben voorgespeeld voor de ouders en hun diploma ontvangen. Het orkest heeft enkele leuke stukjes gespeeld en de leerlingen konden bij de orkestleden de instrumenten nog eens gaan uit proberen.

Bij voldoende deelname gaat er in maart weer een nieuwe cursus Muziek Maak Je Zelf van start.

Deze cursus Algemene Muzikale Vorming is telkens zeer succesvol. De cursus beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren en de kinderen kennis te laten maken met de muziekinstrumenten, die in een orkest voor komen. De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen en samen zingen.

Aan het eind van de cursus van 15 lessen is er een afsluiting voor de leerlingen met een diploma uitreiking en een optreden van het orkest.

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een muziek instrument via de Stedelijke. Alle lessen worden gegeven in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.

De cursus is bedoeld voor leerlingen van groep 4 t/m 7. De lessen in het Stedium zijn wekelijks op vrijdagmiddag.

Meer weten of aanmelden

Neem contact op via 06-13865492 of [email protected] of kijk voor meer informatie en aanmelden op www.stedelijkemuziekhuissen.nl onder ‘nieuws’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen