Kindervoorstelling “Vrouw Holle” van Koekla bij TOP

Foto: TOP

BEMMEL – Als mevrouw van Dalen de trein gemist heeft en alleen op het perron achter blijft komen haar twee poppen, Yara en Safira tot leven. Ze spelen verstoppertje, vallen daarbij in een put en komen zo in de wereld van Vrouw Holle terecht, waar ze de wonderlijkste avonturen beleven.

Vrouw Holle is een wondermooie voorstelling waar twee werelden elkaar ontmoeten. Een oud sprookje, aangekleed in een nieuw jasje, onder regie van Frank Groothof.

Poppentheater Koekla ( Russisch voor pop) maakt kindervoorstellingen met prachtige poppen en een betoverend decor. Koekla vind het belangrijk om alle kinderen te bereiken en speelt daarom ook op scholen en in buurthuizen, en reist ieder jaar af naar India om daar belangeloos hun kunsten te vertonen. Christina Boukova komt uit de voormalige Sovjet-Unie. Al op haar zestiende speelde ze voor het Staats Poppentheater, ook haar ouders waren poppenspelers. Samen met haar man,  technicus en decorontwerper Gilian Dierdorp richtte zij Koekla op. Het decor wordt door het gezelschap zelf ontworpen en vervaardigd, de poppen worden in Rusland door vakmensen gemaakt.
“We willen laten zien dat er in het leven altijd obstakels zullen zijn. Als je bereid bent deze te overwinnen, volgt de beloning vanzelf.“ Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Zondag 8 maart. Aanvang 14.30 uur, foyer open om 14.00 uur.

Kaarten verkrijgbaar via Boekhandel Polman en Arends Optiek. Reserveren kan via www.topbemmel.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen