Voordeling shoppen: kinderkleding en speelgoed

Foto: Kinderkledingbeurs Bemmel

BEMMEL – Zaterdag 7 maart vindt in het OBC aan De Heister in Bemmel de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. De beurs is geopend van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Tijdens de beurs is er de mogelijkheid goede en betaalbare (merk)kleding voor het voorjaar en de zomer te kopen. “Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen.” De entree is gratis. Er wordt ruim 18.000 stuks mooie tweedehands zomerkleding vanaf maat 74 tot en met maat S aangeboden. Naast kleding wordt er ook speelgoed verkocht en kan men er terecht voor babyspullen, schoenen, sportkleding, autostoeltjes, fietsstoeltjes, kinderwagens en nog veel meer.

De kleding is op maat gesorteerd en overzichtelijk in rekken opgehangen, jongens- en meisjesspullen apart; geen gezoek op tafels!

“Boven op de verkoopprijs komt vijftien procent, hiervan betalen wij alle kosten. Is er nog geld over dan schenken wij dit, naast kleding en speelgoed, onder andere aan Stichting Doe een Wens.

Van 9.00 tot 11.30 uur bent u welkom. Er mogen geen (hand)tassen, buggy’s en kinderen tot en met zestien jaar mee naar binnen. Kijk eens op www.kinderkledingbeursbemmel.nl.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen