Bestuur van Stichting deBOL deelt bloembollen uit!

Foto: deBOL

BEMMEL – Op zaterdag 28 februari ging het bestuur van deBOL op pad om in Bemmel bolletjes uit te delen met als doel: stemmen werven voor de RABObank Clubkas Campagne die van 16 t/m 30 maart gehouden zal worden.

Iedereen die lid is van de Rabobank wordt uitgenodigd om 5 stemmen uit te brengen op de verenigingen, clubs en stichtingen die aangesloten zijn bij de Rabobank.  Men mag aan 1 club 2 stemmen geven en daarnaast nog 3 x 1 stem aan andere clubs.

Stichting deBOL kan een bijdrage uit de Clubkas Campagne heel goed gebruiken bij haar activiteiten voor jong en oud. Volgende maand start alweer de inschrijving van de “deBOL “JUNIOR” Avond4Daagse Bemmel en in juni zal de “Wandel-2-Daagse Bemmel” worden georganiseerd en dat zijn nog maar twee evenementen uit de vele activiteiten van deBOL.

Dus leden van de Rabobank, breng uw stem tussen 16 en 30 maart a.s. uit op deBOL, wij zijn u bij voorbaat al heel dankbaar en zullen met uw steun weer veel sportieve, gezellige en mooie activiteiten gaan organiseren!

debol clubkascampagne 2015 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen