Op zeventiende je rijbewijs halen!

Foto: van Amersvoort

LINGEWAARD – Jongeren kunnen op al een leeftijd van zeventien hun rijbewijs halen via 2toDrive. Inmiddels hebben honderdduizend jongeren op deze manier rijexamen gedaan. In Lingewaard is het ook mogelijk om via verkeersschool van Amersvoort BV vervroegd het rijbewijs te halen.

‘Met het rijbewijs op zak mogen de jongeren tot hun achttiende de weg op onder begeleiding van een zelfgekozen coach’ aldus Ad van Amersvoort. ‘Het ministerie van Infrastructuur en Milieu begon de proef eind 2011 samen met verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert.

picasion.com_1fb2cdcf47737eca7cc8fe85f5e8b4f0

Vorig jaar slaagden maandelijks zesduizend zeventienjarigen voor hun praktijkexamen, zij begonnen veelal met 16 1/2 jaar aan hun eerste rijles. De 17-jarige bestuurders doen het op hun rijexamen ook nog eens beter dan hun oudere medekandidaten. Bij de 2toDrivers lag het gemiddelde slagingspercentage vorig jaar op 56,3%, liefst 8,1 procentpunten hoger dan bij de 18-plussers.

Wat is 2toDrive? Zo werkt het!

Je hebt in principe altijd les van dezelfde instructeur en wij doen niet aan rookpauzes, besluit Ad van Amersvoort.Graag willen we het principe van 2toDrive dan ook promoten door je een startaanbieding te doen’.

Kijk hier als je nog meer informatie over deze rijlessen wilt hebben.

Rijschool van Amersvoort

Langestraat 62  Huissen

T: 026-3259028

E: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen