Burgemeester bezoekt horeca en winkels Huissen

Foto: Foto van Eimeren Huissen

HUISSEN – Ter leering ende vermaeck. Vrij vertaald: het nuttige met het aangename verenigen. Dat geldt voor het bezoek van burgemeester Marianne Schuurmans aan de horeca en winkeliers in Huissen op woensdag 25 maart 2015. Na een rondgang langs de ondernemers gaat ze ook met hen in gesprek. En wellicht bezoekt ze ook de koopzondag (29 maart) met thema ‘Ik Hou van Holland én Huissen’.

Het centrum van het stadje is natuurlijk prettig en gezellig. Van die aangename en gastvrije sfeer zal de burgermoeder zichzelf ook wederom vergewissen. Het nuttige van haar bezoek zit vooral in de ontwikkelingen die op stapel staan in de winkelstraten van Huissen. Onder meer de verhuizing van de Hema en de Albert Heijn. En dan zijn er nog voldoende andere aanknopingspunten bij ondernemers waarmee een goed gesprek gehouden kan worden.

Dat gebeurt op woensdagmiddag 25 maart dan ook. En wel in restaurant De Betuwe op de Markt.  Vlak daarvoor heeft Lingewaard’s burgemeester onder meer de jongste centrum-ondernemer (Myrna’s Bloemen) en de oudste (Cees Huisman van Huisman Schoenmode) bezocht.

Koopzondag

Wellicht brengt Marianne Schuurmans enkele dagen later nóg een bezoek aan het stadje van plezier. De Ondernemers Vereniging Huissen organiseert op zondag 29 maart a.s. namelijk de koopzondag met het thema ‘Ik Hou van Holland én Huissen’. Met Nederlandse (live) muziek in de horeca en bijbehorende aankleding en acties in de winkels plus een oer-Hollandse braderie in de straten. Ook die dag is het nuttige met het aangename te verenigen: een mooie aankoop doen in de winkels en daarna de gezelligheid in de Huissense horeca opzoeken!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen