ESKA-Klust met NL-DOET en zet in op Rabobank Clubkas Campagne

Foto: Eska

BEMMEL – Het voorjaar inspireert en we steken de handen uit de mouwen. Zo ook de organisatie van “ESKA-Klust” die onder deze naam een klus aanmeldde bij het Oranje-Fonds voor NL-DOET. Afgelopen vrijdag was het zover en staken tal van vrijwilligers de handen uit de mouwen om te klussen in en aan het EskaDome. Zo waren er klussen te doen als het schilderen van de vlaggenmast, de dakgoot schoonmaken, verlichting repareren, etc.

Met vrijwilligers van Stichting Welzijn Lingewaard, vrienden van Eska en eigen leden is er het nodige gerealiseerd. Mede dankzij Helsen Tuinen uit Huissen hebben we een mooie beukenhaag kunnen realiseren, waarvoor onze dank. We kunnen dus terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Inmiddels is ook de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne weer van start gegaan. U kunt, als lid van de Rabobank, stemmen op uw vereniging. Geef uw twee stemmen en help Eska. De periode dat u dit kan doen is inmiddels van start gegaan en loopt tot 30 maart. U moet hiervoor wel lid zijn van de Rabobank.

Meer nieuws en media kunt u vinden op www.facebook.com/Eskabemmel of ons volledig nieuwe site www.eska.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen