Eerste keer en eerste prijs voor jeugdvendeliers Sint Sebastianus!

Foto: Sint Sebastianus

GENDT / DIDAM – Altijd spannend om voor een eerste keer mee te doen aan een concours. Het indoorvendelen op zondag 22 maart in Didam was een succes voor de jeugdvendeliers van Sint Sebastianus met de leeftijd van 5 en 6 jaar. Ze gingen naar huis met een eerste prijs.

Samen met de senioren vertrokken de jeugdvendeliers op de vroege zondagochtend naar Didam voor het indoorvendelen. Er waren veel deelnemers van verschillende verenigingen. Om 09.00 uur konden de verenigingen zich melden.

De jeugd was al vrij snel aan de beurt, maar voordat ze opgingen kregen ze nog even de laatste instructies van hun leraar Mark Venselaar en kapitein Wilfred Ederveen. “Naarmate er een concours nadert worden ze steeds enthousiaster en tonen ze 100% inzet!”: zegt Mark Venselaar met een glimlach op zijn gezicht.

Joren Huisman, de oudste van de drie jeugdvendeliers, is de voordraaier. Daarachter staan Ralph Leenders en Ian van de Horst. De senioren moesten ook nog een flinke slag slaan. Zij zitten in de hoogste divisie en daardoor ligt de lat hoger.

Om 17.30 uur was de prijsuitreiking. De jeugd wist een eerste prijs te halen en werden zelfs tweede in hun klasse. De senioren haalden ook een eerste prijs en Frank Buurman had een prachtige plek veroverd met het solovendelen. Ook jeugdvendelier worden? Meld je aan op www.sebastianus.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen