Cor van der Ploeg ook in 2015 tijdritkampioen?

BEMMEL – Op 12 april was de eerste wedstrijd bij TWC ’t Verzetje om het Clubkampioenschap met een tijdrit over 7,5 km vanaf de Heuvelsestraat  naar de  Lingewal.

Bij de wedstrijdrenners is het in jaren niet zo spannend geweest. De hegemonie van Cor van der  Ploeg lijkt na 5 Clubkampioenschappen op rij verbroken. De jaren lijken te gaan tellen voor Van der Ploeg die lijdzaam moest toezien hoe Joost van Bezooijen de snelste tijd neerzette. Achter Van der Ploeg kwam de nog jonge Michel Ahoud op slechts één seconde. Ruud Steeghs debuteerde op Tijdrit Heuvel en werd vierde op slechts 14 tellen van Van der Ploeg. Spanning dus in de top van het klassement!

Bij de Senioren (niet-wedstrijdrijders) noteerde Eric Bouwmeister de snelste tijd en deed daarmee goede zaken om het kampioenschap in zijn categorie met een jaar te verlengen.

In de categorie Junioren was 17-jarige Joost Hakvoort de snelste met een tijd die zich kan meten met de sterkste wedstrijdrijders.

Bij de Dames was Esther Straub de snelste en bij de jeugd Esmee Balk.

Onder het genot van koffie en thee werd in het clubgebouw nagepraat over de geleverde prestaties, excuses voor het uitblijven van prestaties en ambities voor de volgende wedstrijd om het Clubkampioenschap.

Volledige uitslag

uitslagen tijdrit 1 verzetje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen