Huissen ruimt op! Kortingen tot 90%!

Foto: Foto van Eimeren Huissen

HUISSEN – Zaterdag is het weer zover ‘Huissen ruimt op !’ In de winkels van Huissen worden topproducten komende zaterdag 18 februari aanstaande aangeboden met kortingen vanaf minimaal 50%. Die soms oplopen tot wel 90%! Het succes van de opruimverkoop willen we graag toegankelijk maken voor iedereen die ook eens lekker thuis wil opruimen, dus gaan we de bestaande markt uitbreiden met een heuse ‘kleedjesmarkt’.

Voorjaarschoonmaak kriebels

Dus krijg je al last van vroege voorjaarschoonmaak kriebels en weet je niet waar je met je spullen heen moet die je opruimt, neem een kleedje mee en zoek een leuk plekje ergens in het centrum van Huissen. Natuurlijk mogen er alleen mensen gaan zitten met echt opruimspulletjes van thuis. Jong en oud is welkom om met een kleedje plaats te nemen. Er is geen overkapping voor de kleedjesmarkt dus kijk wel even goed naar de weersverwachtingen. Wilt u meer informatie, loop dan even binnen bij Monique Bouwmeister van Van Monique – 100% kids.

‘Huissen ruimt op’ is het knallende sluitstuk van de ‘sale’ die bij de meeste winkeliers eind december startte. De topproducten uit de uitlopende collecties worden zaterdag 18 februari aangeboden tegen kortingen van 50 tot zelfs wel 90 procent. Dé mogelijkheid om ‘voor weinig’ je gewenste artikel in je bezit te krijgen. Voor zover de voorraad strekt uiteraard. En van 10.00 tot 17.00 uur.

Nieuwe collecties

Met de mega-uitverkoop willen de ondernemers in Huissen-centrum in hun winkels ruimte maken voor de nieuwe collecties van het voorjaar. Maar het is zonde om de ‘ oude’ collecties (nou ja, oud… eigenlijk van het afgelopen jaar, of zelfs… seizoen!) op te bergen in een magazijn. Vandaar ‘Huissen ruimt op’. ‘Huissense ondernemers staan voor hun product, service en zijn zeer consument gericht, ook met deze actie laten ze wederom zien waar ze voor staan!’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen