PvdA in gesprek met inwoners op zaterdag 22 februari

Foto:

Zaterdag 22 februari trekt een rode karavaan van PvdA’ers door de regio om te zien wat er leeft onder de bevolking van de verschillende gemeenten. Van Doesburg tot Wageningen bundelt de PvdA haar krachten en gaan meer dan 50 PvdA-leden de straat op.

Raadsleden, wethouders en vrijwilligers gaan in gesprek met de inwoners van de gemeenten Wageningen, Renkum, Overbetuwe, Lingewaard, Rheden/Rozendaal, Westervoort en Doesburg.

De middag eindigt om 16:15 in zalencentrum De Kuul aan de Brink in Huissen waar de koffie klaarstaat voor iedereen die met lokale politici, partijprominent John Kerstens of lijsttrekker Maarten van den Bos van gedachten wil wisselen over de uitdagingen die op de gemeente afkomen. 

Met het nieuwe takenpakket waarvoor gemeentes verantwoordelijk worden, neemt het belang van regionale samenwerking toe. De PvdA-afdelingen trekken daarom nu al samen op, om met eigen ogen te zien wat er speelt bij de buren, hoe ze kunnen leren van oplossingen elders en hoe ze elkaar kunnen versterken.

PvdA Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen