Na een beroerte toch weer gewoon sporten, het kan in Bemmel!

Foto: Chantal Migo

NeuroFit is een speciaal beweegprogramma voor mensen die na een beroerte (CVA) niet meer in staat zijn deel te kunnen nemen aan sportactiviteiten zoals die worden aangeboden door sportverenigingen, sportscholen of bijvoorbeeld de ouderenbond.

Tijdens de NeuroFit bieden wij jou sport- en spelmomenten en gerichte oefeningen om je lenigheid, kracht en balans na een beroerte te trainen. Tijdens de NeuroFit train je met maximaal 6 personen tegelijk. Tijdens de training is er altijd een fysiotherapeut aanwezig die je kan helpen. De training wordt afgesloten met thee/koffie waarin je ervaringen met elkaar kan delen.

Ook als je moeilijk kan staan of lopen of rolstoel gebonden bent, ben je van harte welkom om deel te nemen. Voor dat we beginnen plannen we een intake. Tijdens de intake bespreken we wat je allemaal nog kan en wat je graag met de training zou willen bereiken.

Neurofit is een initiatief van Fysiotherapie Fitpunt in samenwerking met Uniek Sporten en gemeente Lingewaard. Samen streven we naar een optimale doorstroom na de revalidatie waarmee de fysieke fitheid behouden blijft. Deelname aan de NeuroFit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dankzij een subsidie van de gemeente Lingewaard zijn de kosten voor de NeuroFit in 2017 slechts 65,- voor 16 lessen. De lessen zijn op vrijdag van 15.00 tot 16.00 uur en worden gegeven in de oefenruimte van Fysiotherapie Fitpunt.

Heb je vragen, stuur dan bij voorkeur een mailtje naar [email protected] en wij nemen contact met je op. Om een afspraak te maken voor de intake, kan je ons het beste even bellen, telefoonnummer 0481-454425.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen