Ressensestraat van 16 op 17 oktober geheel afgesloten

Foto:

Onlangs is gestart met de aanleg van het Rijn – Waalpad, de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen, in Ressen. Sinds vorige week vinden er werkzaamheden plaats aan de Ressensestraat. In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 oktober wordt de weg geheel afgesloten. 

Er worden op de Ressensestraat twee snelheidsremmende plateaus aangelegd met in het midden een fietsoversteek: een ter hoogte van de Woerdsestraat en een vlak voor de ingang naar Sportpark Ressen Deze maatregelen zorgen ervoor dat fietsers op een veilige manier over het snelfietspad kunnen fietsen.

De werkzaamheden aan de weg worden zo veel mogelijk overdag uitgevoerd. Daarbij wordt de weg regelmatig half afgezet. Vanwege de busroute die over het traject loopt, dienen de asfalteringswerkzaamheden bij de plateaus `s nachts uitgevoerd te worden. Deze werkzaamheden staan gepland in de nacht van 16 op 17 oktober.

Tijdens deze werkzaamheden is de Ressensestraat vanaf Sportpark Ressen tot aan de Hoekseshofstraat geheel afgesloten voor alle verkeer. Aansluitend worden de resterende asfalteringswerkzaamheden op vrijdag 18 oktober overdag uitgevoerd.

Bron: Gemeente Lingewaard

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen