Wil je eens proberen om een instrument te bespelen?

Foto:

En wil je dit graag een keer proberen? Kom dan naar een van de open repetities van Harmonie St. Caecilia Gendt! Tijdens deze open repetities krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar favoriete instrument te proberen. 

Om te ervaren hoe het is om samen muziek te maken kan er op de avonden plaats worden genomen tussen de spelende leden van het (jeugd)orkest en de (jeugd)slagwerkgroep. Hierna zal er door de leden van Harmonie St. Caecilia tekst en uitleg over de instrumenten worden gegeven en kun je zelf de instrumenten uit proberen! 

Lijkt het je na een van deze open repetities leuk om een instrument verder te leren kennen, of wil je erachter komen of het echt iets voor jou is? Dan kan dat door je in te schrijven voor drie gratis proeflessen! Deze proeflessen kunnen worden gevolgd op één instrument naar je eigen keuze en ze worden gegeven door gediplomeerde leraren die de opleiding van Harmonie St. Caecilia verzorgen. 

De open repetitie van het orkest wordt gehouden op 24 februari en de open repetitie van de slagwerkgroep vindt plaats op 26 februari. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd om 19:00 uur  in zaal Providentia, Dorpstraat 5 te Gendt.

Deelname is gratis en natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van harte welkom. 

Harmonie St. Caecilia Gendt

2

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen