Bijzondere paasviering voor jongeren

Foto:

Op 1e paasdag organiseert parochie de Levensbron een bijzondere dageraadsviering. Vanuit het thema “Van Donker Naar Licht” wordt het feest van Pasen belicht in het hier en nu.

In de St. Bavo-kerk van Angeren start het programma ’s ochtends om 5:00 uur met filmfragmenten, kleine activiteiten en live muziek. De zonsopkomst is onderdeel van het programma, gevolgd door een korte viering in de kerk. Met een gezamenlijk ontbijt wordt de bijeenkomst rond 8:00 uur afgesloten.                                                                                  

De dageraadsviering is toegankelijk voor iedereen, en met name gericht op gezinnen met jongeren binnen parochie de Levensbron. Deze parochie omvat de r.k. geloofsgemeenschap van Huissen, Bemmel, Haalderen, Gendt, Doornenburg en Angeren. 

Wie hier de afgelopen jaren het vormsel heeft gedaan wordt persoonlijk benaderd om mee te vieren, eventueel samen met vrienden, vriendinnen, kennissen of gezinsleden. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Binnenlopen mag al vanaf 4:45 uur in de kerk, Kerkstraat 2 te Angeren. 

Vrijwilligers overal vandaan uit de parochie zorgen voor een sfeervolle omgeving; een zinvol programma; eten en drinken.

Meer weten? www.parochiedelevensbron.nl is snel te raadplegen als je de QR-code scant.

Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht. Pastor Ineke van Cuijk licht de dageraadsviering graag toe als U haar belt op 06-23719251 of een mailtje stuurt naar [email protected].

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen