Een trotse Blazersbende van Jong St. Sebastianus

Op donderdagavond 21 april was er in Providentia een Blazersbende georganiseerd door de Open Academie, IKC De Vonkenmorgen en Jong St. Sebastianus. 

De groepen 5 van IKC De Vonkenmorgen hebben weken lang gewerkt aan verschillende muziekstukken. De Open Academie begeleidde deze lessen onder schooltijd. En na het harde werken van alle leerlingen mochten zij al hun muziekstukken ten gehore brengen op donderdagavond 21 april in Providentia.

Jong St. Sebastianus was daarbij aanwezig. Zij mochten de avond openen met het nummer ‘If i were a boy’, en met een korte toespraak werd de Blazersbende aangekondigd. De 60 leerlingen kwamen vol trots naar voren lopen met hun instrumenten. Toen zij klaar zaten speelden ze het eerste nummer. Ook samen werd er een nummer gespeeld voor het groottalige publiek.

is56ha4uk4hu19evkacsehsv1

Jong St. Sebastianus speelde het muzikale deel en de kinderen van de Blazersbende zongen. Na een spectaculaire afsluiting stonden alle jeugdige muzikanten op en maakten een diepe buiging voor het publiek. 

Vond jij de Blazersbende ook leuk, en wil jij bij de gezellige bende van Jong St. Sebastianus?

Meld je dan aan via [email protected] of kijk op www.sebastianus.nl.

txv7sju8xka74tp3v4agytuzg

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen