Stichting Huissen 700 zoekt vrijwilligers pinksterweekend 

Foto:

Tijdens het pinksterweekend staat Huissen op zijn kop!  Op zaterdag 7 juni en zondag 8 juni zullen talrijke festiviteiten plaatsvinden voor groot en klein. Wilt u ons helpen?

Het wordt een groot feest en de lijst van activiteiten breidt zich nog steeds uit. Veel verenigingen werken mee.

Om de festiviteiten mogelijk te maken is Stichting Huissen 700 dringend op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag 6, zaterdag 7, zondag 8 juni en/of maandag 9 juni a.s. komen helpen.

U kunt hierbij denken aan vrijwilligers die helpen bij het opbouwen, aankleden en afbreken van de diverse activiteiten op de pleinen, de helpende hand bieden tijdens de diverse kinderactiviteiten, vrijwilligers die een oude ambacht uitoefenen, het ontvangen van gasten, verzorgen van de catering enzovoort.

Vrijwilligersbijeenkomst

Op woensdag 23 april a.s. zal er in Café het Moment (Vierakkerstraat 28 te Huissen) om 20.00 uur een vrijwilligersbijeenkomst worden gehouden. Op deze avond zal uitleg gegeven worden over het programma, de diverse activiteiten tijdens het pinksterweekend en de hierbij benodigde vrijwilligers.

Haal de handen uit de mouwen en kom ons helpen om er een geweldig feest van te maken! Heeft u interesse meldt u zich dan aan als vrijwilliger via de website www.huissen700.nl en dan zien wij u graag op woensdag 23 april om 20.00 uur. Ook op de avond zelf heeft u de mogelijkheid om u als vrijwilliger aan te melden.

Meer weten? Bezoek de website www.huissen700.nl voor actuele informatie.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen