Kinderdorp Haalderen staat voor de deur!

De zomervakantie is al weer een tijdje bezig en dan vind altijd het Kinderdorp Haalderen plaats. Dit jaar is dit van vrijdag (8 augustus) t/m vrijdag (15 augustus). Elk kind van 4 tot en met 15 jaar mag weer meedoen en bouwt samen met heel veel andere kinderen aan een prachtig, gezellig en leerzaam dorp. In deze acht dagen worden de kinderen vermaakt met allerlei activiteiten van een wandeldriedaagse tot survivaltochten en creatieve knutselactiviteiten.

Het kinderdorp in Haalderen kent geen voorinschrijving. Kinderen van 4 tot en met 15 jaar kunnen zich vanaf vrijdag 10.00 uur inschrijven op het terrein aan de Notenboomstraat in Haalderen. Het inschrijfgeld bedraagt €12,50.

Het kinderdorp staat dit jaar in het teken van de Efteling. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

Vrijdag 8 augustus

De kinderen mogen vanaf 10.00 de hutjes onder begeleiding van de ouders bouwen. Als zij in de middag terugkomen volgt er een groepsprogramma.

Zaterdag 9 augustus

In de ochtend is er groepsprogramma. Vanaf 13.00 starten we met de Gezinsfietstocht door onze mooie omgeving.  Opgeven voor de fietstocht kan tijdens het kinderdorp.

Zondag 10 augustus

Om 14.00 uur wordt ons dorp officieel geopend door de kinderen van de jongste groep. Na de opening is er een gezellige Fancy Fair waarbij wij u allen van harte uitnodigen  om mee te spelen om de prijzen!

Maandag 11 augustus

Vandaag zijn er zowel in de ochtend als middag groepsprogramma’s.

Dinsdag 12 augustus

De kinderen van de middengroep gaan een dagje uit. De jongste en oudste groep hebben een groepsprogramma.

In de avond nodigen wij iedereen uit voor de ouderavond. Kinderen die een leuke act, playback act of show hebben mogen zich presenteren tijdens KIVAC got Talent! En natuurlijk ontbreekt de rommelmarkt niet. Je kunt je alvast opgeven voor zowel de KIVAC got Talent! als voor de rommelmarkt via [email protected].

Woensdag 13 augustus

De kinderen van de jongste groep gaan een dagje van het dorp, de overige groepen hebben groepsprogramma. Vanaf 19.00 worden de kinderen van de Oudste groep terug verwacht op het kinderdorp voor het avondspel en overnachting. 

Donderdag 14 augustus

Vandaag zijn er zowel in de ochtend als middag groepsprogramma’s voor alle groepen.

Vrijdag 15 augustus

Na eerst nog een laatste groepsprogramma te hebben gedraaid gaan we vanaf 12.00 ons dorp slopen. Om 17.45 uur start de derde dag van de wandeldriedaagse. Rond de klok van 20.00 uur verwachten we alle groepen op het Mariaplein voor een grootse intocht. Vanaf het Mariaplein lopen we gezamenlijk terug naar het dorp alwaar de verdiende medailles worden uitgereikt. Rond de klok van 20.30 uur sluiten we af met het kampvuur.


Hout

Mocht u nog deuren, pallets of andere houtsoorten hebben voor het bouwen van de hutjes en u wilt er vanaf dan willen wij daar graag gebruik van maken. Het hout mag op donderdag 7 augustus aangeleverd worden op  het recreatieterrein naast de voetbalvelden van Havo. 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het kinderdorp kijk dan op onze website www.kinderdorphaalderen.nl of volg ons op Facebook.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen