Meidenafdeling Jonge Kracht naar vijf teams!

Foto:

Het meisjesvoetbal zit bij Jonge Kracht duidelijk in de lift. Augustus 2012 stonden er 5 meisjes die in een meisjesteam wilden voetballen. Binnen twee jaar is dat groepje gegroeid naar 5 teams in verschillende leeftijdscategorieën, namelijk een meiden C team (geboortejaar 2000/2001) en twee meiden D (2002/2003)en twee meiden E teams (2004/2005/2006). Deze meiden worden getraind door 12 enthousiaste vaders en moeders en krijgen steeds meer voet aan de grond binnen Jonge Kracht.

Op 7 september houdt Jonge Kracht een open dag met Fancy Fair, kom even gezellig een kijkje nemen om zelf de sfeer bij deze vereniging te proeven.Neem even een kijkje op de vernieuwde site www.jongekracht.nl.
Lijkt het je wat om in een van de teams mee te doen? Kom vrijblijvend een kijkje nemen op de training van de meiden, alle meidenteams trainen op dezelfde avond namelijk dinsdagavond. Na overleg mag je zo meedoen.
Om te kunnen blijven voetballen met de meidenteams heeft Jonge Kracht aanwas van iedere leeftijdsgroep nodig. Daarom zijn zij op zoek naar nieuwe talenten. Dus mocht je interesse hebben kom dan een keer meedoen met een training en ontdek hoe leuk het is om met groep enthousiaste meiden te voetballen! De meiden trainen op dinsdagavond van 18.45 – 20.00 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen