OV voor kinderen in september gratis

Foto:

Kinderen reizen de hele maand september gratis met het OV. En ze maken kans op een leuk prijzenpakket! Want met het speciale e-ticket én de unieke OV ervaring kan men een gaaf spellenpakket winnen. Boordevol spellen voor onderweg. Dus doe snel mee!

Kinderen van 4 tot en met 11 jaar reizen in de maand september – onder begeleiding van een betalende passagier (van 18 jaar of ouder) – gratis mee met het openbaar vervoer (onder de 4 jaar reizen kinderen altijd gratis).

Moniek deelde haar reiservaring al met ons. Ze reist met haar twee meiden van 8 en 11 regelmatig met het OV: ‘Het is altijd zo gezellig samen. Ik heb dan ook alle tijd voor ze. We doen spelletjes, kijken een filmpje op de iPad of loomen een paar leuke armbandjes! Een spellenpakket zou zeker goed van pas komen!’

De actietickets kunnen worden aangevraagd via www.ervaarhetov.nl. Ga samen op reis en deel je ervaring via mail ([email protected]), Twitter (@ervaarhetov) of Facebook. Je maakt kans door een foto, filmpje of verhaaltje te delen over je OV beleving. Hoe vermaak jij je in het OV? Met busbingo, de Ipad of tellen hoeveel koeien er voorbij komen?  Deel het met en maak kans!

Ervaar het OV
De provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, de Stadsregio Arnhem Nijmegen en de vervoersbedrijven Arriva, Breng, Connexxion, OV regio IJsselmond en Syntus zijn initiatiefnemers van Ervaar het OV. Doel is om mensen te inspireren meer gebruik te maken van het regionale openbaar vervoer.

De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van de regio Twente, gemeente Almere en alle lijnen van de NS. De actie geldt ook in de treinen van de Vechtdallijnen Zwolle – Emmen en Almelo – Mariënberg.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen