Bemmel on Wheels op koopzondag 21 september

Foto:

BEMMEL – Tijdens de koopzondag op 21 september valt er in Bemmel veel te genieten tijdens het evenement ‘Bemmel on Wheels’. Rond de klok van 10.00 uur zal de bonte stoet in een colonne beginnen aan de tocht om zo rond 13.30 tot 14.00 uur weer terug te keren in Bemmel.

Voor het tweede jaar is er gekozen voor de organisatie van de Betuwse Rally voor Oldtimers. Het deelnemersaantal is inmiddels de veertig gepasseerd en geïnteresseerden kunnen op de site www.betuwserally.nl zien, welke vervoermiddelen inmiddels aan deze tocht meedoen en ook kunnen deelnemers zich via deze site nog aanmelden. De route van de deelnemers zal ze dit jaar leiden naar het land van Berg en Dal en omstreken.

Na de tour zullen de deelnemende auto’s weer door het winkelcentrum van Bemmel worden uitgestald, zodat de bezoekers deze mooie oude auto’s kan aanschouwen. Aanvullend op deze oude auto’s zullen ook vijf Bemmelse autobedrijven een autoshow verzorgen op het Marktplein van Bemmel. Dus oude en nieuwe auto’s zullen het winkelcentrum van Bemmel vullen met vierwielers.

Naast het autogedeelte valt er voor de bezoekers nog veel meer te genieten. Obdam Financieel Advies verzorgt die dag in Bemmel de Zilvervlootparade. Voor kinderen is er de mogelijkheid om te voetballen op het pannaveldje, te springen in het luchtkussen, of om een prijs te vangen in de Wervelwindcabine.

Voor de jongste kids zal er in het centrum ook een nostalgische draaimolen staan en er staat ook een poffertjeskraam. Voor zowel jong als oud is er die middag dus van alles te beleven en de organisatie kan alleen maar hopen op mooi nazomerweer en op veel bezoekers.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen