33e Oordupkesfestival Blauwe Pony ’81, schrijf je in! 

Foto:

BEMMEL – Carnavalsverenging De Blauwe Pony ’81 organiseert dit jaar maar liefst voor de 33e keer het inmiddels zeer fameuze Oordupkesfestival. Zaterdag 29 november brengen getalenteerde zangers, zangeressen, gelegenheidsduo’s, musici en carnavallisten hun originele nummers weer in de Roskam ten gehore.

Lijkt het je leuk om als solist, als duo of in een groep met een amusant lied te willen optreden, waarbij de melodie bekend mag zijn maar de tekst nieuw en origineel moet zijn, schrijf je dan zeker in!

Zaal de Roskam zal tot de nok toe gevuld zijn en omdat het geen ‘blind auditions’ meer zijn, zullen alle stoelen reeds in de richting van het podium gedraaid zijn. In de voorafgaande jaren hebben onder een toeziend oog van de vakjury veel bekende en nieuwe gezichten gestreden om de enige echte Oordupkestrofee, maar muzikaliteit en zeker gezelligheid staan jaarlijks op nummer 1.

2

Vorig jaar werd dit muzikale spektakel nog gewonnen door 1001 Toepers Nachten. Dit illustere gezelschap met een meer dan uitstekende leadzanger, stalen de show met een wervelend optreden van buikdanseres Suleika. Lijkt het je dus leuk om alleen, samen met je vrienden of bijvoorbeeld zelfs met je volleybal- of voetbalteam een amusante muzikale act neer te zetten, meld je dan zeker aan! Wellicht wordt dit zelfs wel je opstap naar de “Voice of Holland”!

De inschrijving is geopend!

Wil je jouw zangkwaliteiten eens tonen aan het publiek, streven naar de ODF-trofee of gewoon eens meedoen voor de gezelligheid, schrijf je dan in vóór 1 november aanstaande.

Inschrijven of meer informatie over het ODF kun je verkrijgen bij:

Marcel Leijser, 0481 464902 ([email protected]) of via het secretariaat van BP ’81 ([email protected]).

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen