Inschrijving speelgoed- en kledingbeurs Gendt

Foto:

GENDT – Op zaterdag 11 oktober houdt speelotheek ’t Gentje een beurs voor speelgoed- en kinderkleding. Op deze beurs kunnen baby-artikelen, winterkleding in de maten 74 tot en met 176, 34-36 en xxs, xs en s worden aangeboden. Ook kan carnavalskleding en speelgoed verkocht worden.

In verband met de (naderende) verbouwing van De Providentia vindt de beurs plaats bij Im Weissen Rössl (Tinneveld) in Gendt.

De wijze van inschrijven is als volgt. “Als u artikelen op deze beurs wilt verkopen, kunt u vanaf 15 september langskomen op de speelotheek. U krijgt dan een inschrijflijst, prijskaartjes en een handleiding zodat u thuis alle artikelen kunt inschrijven en voorzien van een code en de prijs. Er wordt één lijst van maximaal 40 artikelen per inschrijver verstrekt. Iedereen die een inschrijflijst wil, moet persoonlijk langskomen. Voor leden van de speelotheek startte de inschrijving op 8 september.”

De speelotheek is gevestigd in Integraal KindCentrum de Vonkenmorgen, Schoolstraat 1 (ingang kerk/ voliëre) in Gendt. De openingstijden zijn: maandag van 18.30 tot 20 uur en vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

“De te verkopen spullen levert u donderdag 9 of vrijdag 10 oktober in bij Im Weissen Rössl/ zaal Tinneveld Gendt. Na afloop van de beurs haalt u de opbrengst van de verkochte artikelen samen met de overgebleven spullen op. Ook is er de mogelijkheid om niet verkochte artikelen te schenken aan een goed doel. Afgelopen beurs waren dit de Voedselbank in Arnhem en mensen in Afganistan.”

De opbrengst van de beurs wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw speelgoed en het organiseren van activiteiten voor kinderen zoals de straatspeeldag.

De beurs vindt plaats op zaterdag 11 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Im Weissen Rössl/ zaal Tinneveld, Dorpstraat 58 in Gendt.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen