Rabobank vervangt regionale kantoren door servicepunten

Foto:

LINGEWAARD – De Rabobank sluit per 1 januari 2015 haar kantoren in Huissen, Bemmel en Zetten. Er komen diverse servicepunten voor in de plaats. Alleen in Elst blijft het kantoor open.

Rabobank klanten uit deze regio ontvingen gisteren per post informatie met deze boodschap. Hierin staat vermeld dat maar liefst 92% van de klantcontacten inmiddels via de telefoon of online (internet, mail) verloopt. Door nieuwe diensten zoals apps en online diensten te introduceren is de bank van mening dat de klanten gemakkelijker kunnen kiezen voor wat bij hen past.

De servicepunten zullen terug te vinden zijn op logische plekken in de dorpen, zoals bijvoorbeeld in een dorpshuis.  Ook komen mobiele adviseurs bij mensen op huisbezoek als deze niet naar de bank kunnen komen.

Automaten

U kunt gewoon geld blijven opnemen bij de geldautomaten in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Driel, Elst, Gendt, Herveld, Heteren, Huissen en Zetten.

Een compleet overzicht van de locaties en nog meer relevante informatie vindt u op de website van de Rabobank Oost Betuwe.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen