Gemengd koor Feelin’Good weer fanatiek van start

Foto:

HUISSEN – Wie op woensdagavond weleens door het centrum van Huissen loopt heeft het wellicht al gehoord; de repetities van Feelin’Good zijn weer gestart! De leden gaan dit zangseizoen fanatiek aan de slag met nieuw repertoire dat zij aankomend najaar  tijdens enkele  uitvoeringen ten gehore zullen gaan brengen. 

Om deze uitvoeringen tot een groot succes te maken doet het koor een oproep aan muzikale mannen. Vooral de tenoren kunnen wel wat extra versterking gebruiken. Alle mannen die houden van zingen zijn meer dan welkom. Doordat we de nieuwe liedjes nog moeten gaan instuderen is dit een prima moment om in te stromen! Kom gerust een keer kijken, luisteren of meezingen. 

Feelin’Good is opgericht in 2004, heeft 50 leden uit Huissen en wijde omgeving en staat onder de professionele leiding van Maarten van Veen. Het gemengde koor heeft een breed repertoire; van  muziek uit de zestiger en zeventiger jaren tot meer actuele hits en musicalnummers.

Vol enthousiasme oefenen de leden iedere woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de kerk aan het Raadhuisplein in Huissen. 

Bekijk de website voor meer informatie: www.koorfeelingood.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen