Seizoenskaarten 55 jaar Jubileum SCG De Gentenarren

Foto:

GENDT – Op donderdag 30 oktober is de jaarlijkse seizoenskaarten verkoop van SCG De Gentenarren, van 19.30 tot  21.30 uur bij Café de Klok. De kaarten kosten € 22,- waarvan € 2,- als bijdrage voor de realisatie van de verbouwing van Providentia.

Uitgerekend in het 55ste Jubileumjaar kunnen De Gentenarren niet terecht in hun vertrouwde onderkomen, Zaal Providentia. In verband met de revitalisering van Providentia wijken de Gentenarren uit naar Café de Klok en Sporthal Walburgen. Een aanpassing maar dat zal een grootse viering van het jubileumjaar niet in de weg staan. We verwachten dan ook dat de seizoenskaarten zoals gewoonlijk de deur uit vliegen, dus wees er wel op tijd bij.

Het 55 jarig jubileum jaar start tijdens de Openingsavond, op zaterdag 15 november bij Café de Klok. Aanvang 20.11 uur.  

Jubileum en Pronk weekend:

Het 55-jarig jubileum wordt groots gevierd in het weekend van 31 januari en 1 februari 2015. Zet deze data in uw agenda.  Op zaterdag 31 januari is er een grootse Pronkzitting in Sporthal Walburgen. U mag deze echt niet missen.  Alle artiesten zetten een extra beentje voor. De sporthal wordt omgetoverd tot een prachtig en groots theater. We willen u er nu reeds op wijzen dat de pronkzitting eerder begint dan de 20.11 uur dat u gewend bent. Hierdoor zal de eindtijd ook vervroegen, waardoor er mogelijk nog ruimte is voor gezellig napraten en een afzakkertje. Op  Zondag 1 februari is de jubileumreceptie voor iedereen. Er wordt een leuk en afwisselend programma in elkaar gezet waarin het verleden, heden en wellicht ook toekomst van de Gentenarren aan bod zal komt. Ook is er al een verrassende act vastgelegd.

Dolle Dagen 2015

Tijdens de dolle dagen zijn de Gentenarren dit seizoen bij Café de Klok. De dolle dagen zijn dit seizoen van 12 t/m 17 februari. De Après Skiparty wordt echter gehouden in Sporthal Walburgen. Meer informatie over de kaartverkoop van de Après Skiparty volgt zeker in het nieuwe jaar. 

De kaartverkoop op donderdag 30 oktober is vanaf 19.30 uur en 21.30 uur. U mag dit seizoen niet missen bij de Gentenarren. Wij zien u graag tijdens de kaartverkoop bij Café de Klok, of tijdens de openingsavond op zaterdag 15 november. Mocht u nu al uw seizoenskaarten willen bestellen, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Foto: Niels Sparnaaij, Foto Mireat Gendt.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen