Programma Lingewaardse Oktoberfeesten Angeren

Foto:

ANGEREN – De Lingewaardse Oktoberfeesten zijn op zaterdag 18 oktober weer in de feesttent op het kermisterrein van Angeren. Er zijn optredens van originele artiesten van eigen én van Bayerische bodem. “Artiesten, die weten wat oktoberfeesten zijn”, aldus organisator Fred de Wild van Herberg De Ploeg. Hij heeft als opwarmer voor de vrijdagavond de populaire band Seven Days Music uit eigen streek gecontracteerd. De zondag wordt heel bijzonder met het zeemanskoor Schip Ahoy!

De Lingewaardse Oktoberfeesten zijn een begrip geworden. Veel bezoekers komen in Tiroler kleding, hetgeen niet verplicht is, maar het verhoogt wel de feestvreugde. 
Samen met het geheel in de in sfeer aangepaste feesttent met bloemen versierd podium, de lange tafels, de worsten, riefkoeken en beenham, wordt het een echt originele Bayerisch/Tirolerfestijn.
Er zijn optredens van zanger Sanny, het duo Geschwistern David en de Achterhoekse zanger Michel Wolsink. Voor alle artiesten geldt (ook voor Michel!), dat ze met hun repertoire razend populair in Bayern en Oostenrijk zijn. In de pauzes zorgt Magic Events voor stemmige muziek.
Geschwistern David – Berge im Abendrot
De entree is ten opzichte van andere jaren verlaagd en is nu tien euro. En kom je met een complete groep, dan kan er een hele tafel worden gereserveerd via 06 53648561.
Seven Days Music
Als opwarmer voor de Lingewaardse Oktoberfeesten is er vrijdagavond een optreden van Seven Days Music, een groep die in deze regio geen nadere aankondiging behoeft. De entree bedraagt vijf euro.
Schip Ahoy!
Zondagmiddag is het podium voor zeemanskoor Schip Ahoy! Dat wordt meezingen op de liederen dan deze zangers. In de tent kunnen vanaf 14.00 uur de voeten van de vloer, er zijn ook voldoende zitplaatsen. En meedeinen mag! De entree is gratis.
Foto: Geschwistern David

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen