Bemmelse band Gadget met spectaculaire blazerssectie in de Kinkel 

Foto:

BEMMEL – Op zaterdag 1 november speelt de Bemmelse band Gadget in Cultureel centrum de Kinkel in Bemmel. Gadget zal vanaf 21.30 uur twee sets vertolken. De muziek is het best te omschrijven als 70’s, 80’s en 90’s rock, blues en soul. Bijzonder is dat Gadget een aantal nummers speelt met een blazerssectie. Een feest der herkenning en gegarandeerd swingen dus. Als je een avond ondergedompeld wil worden in nostalgische rock, blues en soul, dan mag je dit niet missen.

Gadget zal deze avond twee sets spelen van circa 45 minuten. De band bestaat drieënhalf jaar. Het repertoire bestaat uit covers van onder andere Thin Lizzy, Herman Brood, Rory Gallagher, the Black Crowes, Roxy Music, Ian Dury, Van Halen, Jimi Hendrix, Racoon, Alain Clarke en John Mayer.
De band speelt puur voor het plezier en treedt niet heel vaak op. Grijp dus je kans om de mannen aan het werk te zien en kom langs op 1 november. De bezetting is als volgt: 
  • René Derksen (drum-zang)
  • Pieter Verburg (gitaar)
  • Roland Verheugd (sax-toetsen-zang)
  • Edwin Smits (Bas) 
  • Léon Collaris (zang)
Gadget Aint no Sunshine 23 feb 2013

Blazerssectie

Bij een aantal nummers zal Gadget ondersteund worden door extra blazers. De blazers komen allen uit de dweilorkesten Alarmfase 3 en de Rotdweilers. De blazerssectie bestaat uit Marije Meurs-Hoff (trombone), Lieke van Mullem (saxofoon), Joren Pisters (trompet) en Bart Spanbroek (trompet). Een mooie aanvulling bij onder meer het nummer van Alain Clarke.

Meer informatie op: www.facebook.com/gadget.pop.rock & www.dekinkel.nl.


Cultureel centrum de Kinkel
Van Ambestraat 1
6681 AK Bemmel

Zaal open 20.30 uur

Foto Gadget door Armand Lamée

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen