Succesvolle kerstmarkt 2013 smaakt naar meer!

Foto:

BEMMEL – Na een succesvolle kerstmarkt 2013 is een enthousiaste groep mensen in dit voorjaar al weer gestart met de voorbereidingen voor de kerstmarkt 2014. Het lijkt misschien wat vroeg, maar niets is minder waar. De kerstmarkt wordt dit jaar gehouden op zondag 14 december. Vanwege het succes van vorig jaar en de vele complimenten van zowel de kraamhouders als bezoekers en ondernemers, zal de opzet dit jaar hetzelfde zijn.

Dus die dag verwachten we in het centrum van Bemmel weer circa honderd kramen van particulieren, bedrijven, hobbyisten, goede doelen en verenigingen. Het aanbod: Kerstmis gerelateerde en winterse artikelen, kunst, ambachten en nog veel meer. De straten en het plein worden aangekleed met kerstbomen, lichtjes en vuurkorven. Natuurlijk is er ook muziek en zullen verschillende koren liederen in kerstsfeer ten gehore brengen.

Naast de traditionele kraampjes zal het Kasteel de Kinkelenburg weer in het teken staan van kunst en zal op de markt weer de succesvolle proeverij Proef Bemmel worden gehouden. De ondernemers staan al te popelen om er een groot succes van te maken.

De kerstmarkt 2014 is beslist weer een aanrader en wie slim is noteert 14 december vast in de agenda, zodat u het niet kunt vergeten.

Als u zelf interesse heeft om een of meerdere kraampjes op de kerstmarkt te bemensen dan kunt u zich inschrijven via de website
http://kerstmarktbemmel.nl
. Daar vindt u ook alle verdere informatie.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen