Goede doel actie dj Hans Schmeinck levert 7000 euro op!

Foto:

HUISSEN – Met De 25 Uur van Le Hans heeft Hans Schmeinck zo’n 3500 euro opgehaald voor het goede doel, Stichting Huissens Weldoen. Die dat bedrag nog eens verdubbelde! Hans vierde zijn 25-jarig jubileum als (hobby)dj en draaide 25 uur non-stop zijn favoriete muziek in De Buitenpoort. Familie, vrienden en sponsoren steunden Hans bij zijn actie. Zaterdag werd de cheque uitgereikt.

Vooropgesteld, de Stichting Huissens Weldoen is in de gelukkige omstandigheid niet afhankelijk te zijn van donaties. Er was al eigen kapitaal in kas. Daarmee worden (vooral) Huissense jongeren tot 25 jaar geholpen, als zij om welke reden dan ook buiten de maatschappij (dreigen te) vallen. Mensen die hulp willen aanvragen, kunnen contact opnemen: www.huissensweldoen.nl.

De actie van Hans en zijn enthousiasme sprak de stichting, met secretaris Janet van der Wel en voorzitter Klaas Nienhuis voorop, zo aan dat ze zijn donaties graag aannamen. ‘Een compliment voor Hans en iedereen die hem daarin steunde’, aldus Nienhuis.

Het geld dat bijeen werd gebracht lijkt een druppel op de gloeiende plaat. Maar dat is het niet, de bijdrage is meer dan welkom en zal als een warm bad voelen voor hen die het nodig hebben. Nienhuis: ‘Wij verdubbelen het bedrag zelfs tot 7000 euro! Die zal worden ingezet om Huissenaren die mede afhankelijk zijn van de Voedselbank dit najaar al en de komende winter extra bij te staan’. 

‘De steun die ik van zovelen heb mogen ontvangen voor, tijdens en na De 25 Uur van Le Hans was hartverwarmend’, aldus de jubilaris zelf. ‘De steun die we nu kunnen geven aan mensen die het goed kunnen gebruiken zal hun harten warmen. Iedereen enorm bedankt!’

Foto: Hans Schmeinck (twee van links) overhandigde zaterdag de cheque van 3500 euro aan de voorzitter van Stichting Huissens Weldoen, Klaas Nienhuis. Links bestuurslid Carel Rink en rechts Herman van Gellecum, eigenaar Buitenpoort.

Foto: Gert-Jan Driessen


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen