Dag voor Mantelzorgers 7 november 2014

Foto:

LINGEWAARD – Mantelzorgers in Lingewaard zijn op 7 november welkom op de Dag voor Mantelzorgers. We zetten mantelzorgers even centraal en in het zonnetje door hen een leuk en ontspannen programma aan te bieden. U bent van harte welkom in zalencentrum de Kolk in Haalderen.

Om 10.00 uur heet goochelaar en entertainer Jack Tucker u op een ludieke manier welkom. Wethouder Johan Sluiter zal het openingswoord verrichten. Daarna zult u verrast worden met een leuke ontspanningsactiviteit. Vervolgens kunt u genieten van oude fotobeelden uit de verschillende kernen van gemeente Lingewaard. Vrijwilligers van de Historische Kringen Lingewaard vertellen u mooie verhalen bij de foto’s. Na de een heerlijke lunch zal Jack Tucker een spetterende show verzorgen. Rond 14.30 uur zal de afsluiting zijn.

Het is belangrijk dat mantelzorgers erkenning krijgen voor hun waardevolle inzet, zeker nu mantelzorgers steeds meer het antwoord lijken te zijn op bezuinigingen in de zorg en de druk op hen toeneemt. Daarom ondersteunt SWL mantelzorgers. Bijvoorbeeld door het inzetten van zorgvrijwilligers of door met elkaar van gedachten te wisselen tijdens de Ontmoetingscafés. 

SWL organiseert de Dag voor Mantelzorgers samen met  vrijwilligers, de Stichting Maatschappelijke Gezondheidszorg en de gemeente Lingewaard. 

Aanmelden!

Bent u mantelzorger en woont u in Lingewaard dan bent u van harte welkom! 

Aanmelden kan via SWL Meldpunt tel: 088-255 25 55 of Participatiepunten voor openingstijden zie info: www.swlingewaard.nl.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen