De Minkhof profiteert van Lions Castle Games

BEMMEL – Zaterdag 25 oktober organiseerde De Minkhof de eerste, extra open dag. Een prima gelegenheid voor de overhandiging van een mooie waardecheque ter waarde van 2.500 euro uit de opbrengst van de Lions actie ‘Castle Games’ van 13 september jl.

Vanaf de aanvang, om 10.00 uur, was het meteen al gezellig druk. Natuurlijk waren de vrijwilligers tijdig present, maar ook een flink aantal belangstellende senioren volgden snel. De Minkhof is er immers vooral voor actieve senioren die elkaar willen ontmoeten om samen van alles te doen. 

Het bestuur van De Minkhof was bijzonder ingenomen met de donatie uit de opbrengst van de Lions Castle Games. Een belangrijke bijdrage in de aanloopkosten van dit bijzondere project.

De volgende extra open dag op De Minkhof is zaterdag 29 november, ook weer van 10.00 tot 13.00 uur.

Voor meer informatie De Minkhof, zie www.minkhof.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg De Minkhof op Facebook: www.facebook.com/DeMinkhof

Foto boven: Rob Brugman (vicepresident Lions Over-Betuwe), Marga Janssens, Huib Fienieg, Bianca Link en Jan te Boekhorst (bestuursleden De Minkhof) en Jaap van Donselaar (penningmeester Lions Over-Betuwe).

Foto’s Ed van Eechoud

ozwkd0ep4i3xq41c1ae1b6i9a 

p6f6u8pnyuidt7r5bkhecsju5 

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen