HUISDIER van de WEEK: Agoss zoekt Accommodatie

Foto:

In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de valkparkiet Agoss.

Agoss is op 22 september bij het Dierentehuis binnengekomen. Hij/zij zat erg slecht in de veren en het zal nog wel even duren voordat zijn/haar verenpak weer mooi is. Voor een valkparkiet is hij erg grijs van kleur. Het zou de kleur “cinnemon” kunnen zijn. Diernummer 20996.

Voor meer informatie:


http://www.dierentehuisarnhem.dierenbescherming.nl/asieldieren/vogel/27/81455

Ja, ik heb interesse!

Wanneer u Agoss een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. 

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl.

huisdier-van-de-week-nw

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen