Leerlingen OBC organiseren College Tour met N.E.C. directeur

Foto:

BEMMEL – Op woensdagavond 19 november vond de eerste Internationale Business College Tour plaats in de Tabaksschuur te Bemmel. De International Business College (IBC)-leerlingen van OBC Bemmel mochten het evenement zelf organiseren. Gastspreker van deze avond was Bart van Ingen, algemeen directeur van voetbalclub N.E.C.

De Wethouder van onderwijs gemeente Lingewaard, Helga Witjes opende de avond. Vervolgens was het woord aan de N.E.C directeur. Bart deelde zijn ervaringen over het besturen van een BVO, zijn persoonlijke visie en nog veel meer. Na een korte presentatie was het de beurt aan de leerlingen. Hoe ziet uw werkdag eruit? Was is het verschil met de vorige baan? Wat is het effect op de organisatie van negatieve en positieve voetbalresultaten? Vragen die Bart met veel enthousiasme wist te beantwoorden.

2

“Het was erg leuk en spannend om dit te organiseren. De catering hebben we overgelaten aan onze ‘collega-leerlingen’ van vmbo-t Lifestyle. Dat was prima verzorgd. Verder vonden we het ook leuk om relaties van ons programma uit te nodigen. Van hen hebben we positieve reacties mogen ontvangen,” aldus een IBC-leerling OBC Bemmel. 

Docent en coördinator IBC: “Dit evenement is niet alleen heel erg leuk en spannend voor de leerlingen, het geeft hen ook inzicht in een grote sportorganisaties als N.E.C. Het is natuurlijk veel meer dan alleen een voetbalclub. Daarnaast is Bart van Ingen een echte zakenman met ambitieuze ideeën en verhalen, echt een inspiratie voor onze leerlingen.

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen