‘Proef Bemmel’ moet vooral gezellig worden!

Foto:

BEMMEL – Over een ding zijn de deelnemende ondernemers aan Proef Bemmel tijdens de kerstmarkt 2014 het in ieder geval eens. “Proef Bemmel moet vooral gezellig worden”. Dit werd al snel duidelijk tijdens een kort interview bij de deelnemende ondernemers. Elke ondernemer is in ieder geval van plan zich op een bijzondere manier aan de bezoekers te presenteren. Er zal sprake zijn van een mooie variatie aan culinaire hoogstandjes. Natuurlijk zullen glühwein en andere lekkere drankjes niet ontbreken.  

De volgende 15  ondernemers gaan zich tijdens de kerstmarkt op 14 december van 12.00 tot 18.00 uur op de Proef Bemmel presenteren.

De kaasspecialist, Coöp, Plaza Polly, Het Wapen van Bemmel, Jumbo, bistro Da Giorgio, Albert Heijn en bakkerij van Engelen. Nieuwkomers zijn de onlangs geopende brasserie Bloem samen met EigenArt als onderdeel van de Driestroom en Meat & Ribs, die zich binnenkort in Bemmel gaat vestigen.

Omdat dit jaar de kerstmarkt van Bemmel en Gendt niet samenvallen, doen ook drie ondernemers uit Gendt mee aan Proef Bemmel. Dit zijn ijssalon Wijs, de Smaakcateraar en drankenhandel WijnZinnig. Uit Doornenburg doet Rijnzicht dit jaar voor het eerst mee.  

Een paar opmerkelijke quotes geven al aan dat de ondernemers er veel zin in hebben en van het evenement een groot succes willen maken. 

“ De proef is een succes als we horen dat de bezoekers het fijn hebben gevonden”
“We willen onze creativiteit laten zien”
“Het is een succes als het een gezellige dag wordt met veel bezoekers”
“Wij vinden het een succes als ze onze glimlach leren kennen”.
Bent u benieuwd naar alle interviews, ga dan naar onze website.


Inschrijven!

Via deze website kunt u zich ook nog steeds inschrijven voor een kraam. Natuurlijk rekenen de ondernemers op een groot aantal bezoekers tijdens de kerstmarkt Bemmel op De Markt.

U komt toch ook? 

Foto: Impressie van Proef Bemmel 2013


Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen