Cadeautrends voor Sinterklaas 2014 op een rijtje

Foto:

Sinterklaas staat voor de deur, wat betekent dat een groot deel van de Nederlanders weer in de stress zit om de cadeautjes. Wat staat er dit jaar op de verlanglijstjes en wat wordt er het meest gekocht? Nieuws.nl zette de cadeautrends van 2014 op een rijtje.

Vroege oriëntatie

Er zijn veel Nederlanders die zich al vroeg oriënteren op de sinterklaasinkoop, weet Marjolein Verkerk, woordvoerder van bol.com. “Vanaf oktober wordt er rondgekeken om inspiratie op te doen voor cadeautjes, maar er wordt ook gekeken waar de cadeautjes voor een goede prijs geshopt kunnen worden.”

De webwinkel heeft al een voorspelling klaarliggen van welke items het best gaan verkopen de komende weken. Voor grote én kleine kinderen.

Voor de kleintjes

Super Sand Kasteel: ‘Ultrazacht’ speelzand dat zich makkelijk laat bewerken, met vormpjes en gereedschappen bijgeleverd. Ouders niet bevreesd, de webwinkel laat weten dat het zand door de structuur ‘in een wip’ is opgeruimd. Prijs: 37,00 euro.

Praat met mij Baby: Een interactieve pop die praat en op je stem reageert. Hoe meer je met haar praat, des te meer woorden en zinnen ze leert. Er moet voor de pop gezorgd worden, ze geeft zelf aan wat ze nodig heeft. Prijs: 34,99 euro.

Het raadsel van alles wat leeft: In dit kinderboek deelt Jan Paul Schutten zijn kennis over het wonder van het leven en de evolutie. De schrijver is voor dit werk bekroond met een Gouden Griffel, Gouden Penseel en Gouden Tulp. Prijs: 24,95 euro.

Voor grote kinderen

Gezelschapsspel 30 Seconds: Een herziene editie van het partyspel 30 Seconds. Het doel is om binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen op een kaartje te omschrijven. Een nieuwe editie, met actuele begrippen. Prijs: 29,99 euro.

CD Pink Floyd – The Endless River: Na 20 jaar heeft de legendarische rockband een nieuw studioalbum uitgebracht. The Endless River staat inmiddels op de nummer 1 van de Album Top 100. Prijs: 17,99 euro.

Kookboek Jamie’s comfort food: Topchef Jamie Oliver heeft weer een nieuw kookboek uitgebracht. In het nieuwe exemplaar staan recepten waar je gelukkig van wordt, aldus de beschrijving. Prijs: 29,99 euro.

Lees ook:

Ook op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik hier en druk op de “Vind ik leuk” knop.

Liever via Twitter? Volg ons dan via @lingewaardnews.

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen